*

Wie verdient een koninklijke lunch?

260 keer bekeken

Niet alleen de koning, ook wij verzorgen deze dag een koninklijke lunch. Hiervoor hoef je geen 10 te zijn, maar we vinden het wel leuk als je wat met het getal hebt.

De koning zit dit jaar 10 jaar op de troon en dat viert hij onder andere met een vorstelijke lunch. 26 april nodigt hij 100 gewone mensen uit die een 10 verdienen. Ook wij verzorgen deze dag een koninklijke lunch. Hiervoor hoef je geen 10 te zijn, maar we vinden het wel leuk als je wat met het getal hebt. Je mag ook iemand anders nomineren.

Misschien ben je 10 jaar moeder? Weet je het geheim van een 10-jarig huwelijk? Of heb je wellicht 10 huisdieren of tien broers of zussen? Of wil je 10 kilo afvallen, maar lukt het niet? Want ben je net geen 10, maar verdien je de lunch wel, reageer dan ook! Wees vooral creatief in je suggesties.

Word je verhaal uitgekozen, dan komt één van onze verslaggevers de koninklijk lunch op 26 april brengen. Laat het ons weten in de community, door te reageren op de nieuwsbrief of te mailen naar spraakmakers@kro-ncrv.nl

                               Volg Spraakmakers online

           

 
Cookie-instellingen