*

Stel je vraag aan rechtbankverslaggever Saskia Belleman

237 keer bekeken

Vraag jij je af welk proces de meeste indruk maakte op Saskia Belleman? Wil je weten hoe ze neutraal blijft in zaken waar iedereen wel een mening over heeft? Kortom, welke vraag mag volgens jou in dit gesprek niet ontbreken?

In de laatste week van het jaar worden op NPO Radio 1 onder de titel Het Jaar Van avondvullende gesprekken gevoerd met boeiende gasten. Op dinsdag 27 december tussen 20.30 en 23.00 uur interviewt Ghislaine Plag  rechtbankverslaggever Saskia Belleman.

Belleman was dit jaar voor de Telegraaf aanwezig bij talloze grote rechtszaken zoals het Marengo-proces, de moord op Peter R. de Vries en de Mallorca-zaak. Ook deed ze verslag van zaken zoals die tegen kruisboogschutter Kenzo K. en het drama in Haaksbergen waarbij een 12-jarige jongen om het leven kwam door het gebruik van een klaphamer. 

Vraag jij je af welk proces de meeste indruk maakte op Belleman? Wil je weten hoe ze zich alle details eigen maakt of hoe ze neutraal blijft in zaken waar iedereen wel een mening over heeft? Kortom, welke vraag mag volgens jou in dit gesprek niet ontbreken? Laat je reactie achter in de community of mail naar manon.deroon@kro-ncrv.nl

                               Volg Spraakmakers online

           

 
Cookie-instellingen