*

Wat heb jij met het begrip tijd?

150 keer bekeken

Heb je verstand van de sterren of ben je horlogemaker? Of heb je iets anders met het begrip tijd? Voor een nieuwe reportageserie onderzoek ik, verslaggever Anne van der Veen, waarom de tijd voor ons gevoel zo snel voorbij vliegt.

Het jaar is weer bijna voorbij. Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik vond het voorbij vliegen. En dat vliegen van de tijd vind ik persoonlijk lastig. Kinderen die snel opgroeien, een vakantie die voorbij vliegt en voor je het weet zijn we alweer een jaar verder dus.

Maar hoe kan het dat de tijd zo snel gaat en valt er iets tegen te doen? Die vraag wil ik proberen te beantwoorden in een reportageserie.

Ik zoek communityleden die wat met tijd hebben. Misschien ben je wel een klokkenmaker of een astroloog. Of misschien heb je wel tips om de tijd minder te laten vliegen, misschien kan je door mindfullness-oefeningen goed in het moment leven. Of misschien heb je helemaal geen last van dit probleem en wacht je op iets en kan de tijd je niet snel genoeg gaan.

Ik hoor het allemaal graag! Alle input is welkom. Reageer via spraakmakers@kro-ncrv.nl of laat een reactie achter in de community.

                               Volg Spraakmakers online

           

 
Cookie-instellingen