*

Wat regelt jouw gemeente voor mensen die het koud hebben?

124 keer bekeken

Na een rondgang van Spraakmakers langs een 50-tal gemeentes lijkt één ding duidelijk: er is niet één duidelijk plan om inwoners te helpen bij het doorkomen van de winter. De ene gemeente wijst op iemands zelfredzaamheid, een andere gemeente houdt buurthuizen langer open. Wat betekent dit voor jou?

Dit weekend hebben we al even kunnen ervaren hoe het ook alweer voelt: vrieskou. En als je door de hoge kosten je verwarming niet meer aan kan of durft te zetten, dan valt dat niet mee! Komen er veel mensen echt in de kou te zitten deze winter? Na een rondgang van Spraakmakers langs een 50-tal gemeentes lijkt één ding duidelijk: ze hebben niet één duidelijk plan. Simpel gesteld: je postcode bepaalt of je er warmpjes bij kunt zitten

We willen bij Spraakmakers graag volgen hoe dit de komende weken en maanden gaat, en daarbij hebben we ook uw hulp nodig. Want één ding is vrijwel zeker: het zal de komende maanden alleen maar kouder worden. We zijn benieuwd naar wat u om u heen ziet, maar ook naar waar ú zelf behoefte aan denkt te hebben de komende winter.

  • Zie je iets in de plannen van Dordrecht?
  • Had je al gehoord van de Warme Kamers van het Leger des Heils of weet je wat er bij jou in de gemeente wordt georganiseerd?
  • Wat zou de gemeente voor jou of voor de mensen om je heen kunnen doen?
  • Of zou er bijvoorbeeld meer ruchtbaarheid gegeven moeten worden aan de bestaande initiatieven?

Laat je verhaal aan ons weten. Dat kan door hieronder te reageren óf door een e-mail te sturen naar spraakmakers@kro-ncrv.nl

                               Volg Spraakmakers online

           

 
Cookie-instellingen