*

Hoe betrouwbaar zijn peilingen en woongroepen voor mensen met geitenwollensokken

43 keer bekeken

Op deze manier werkt leven in een woongroep wél. En het familiebedrijf: wie er werkt is familie of wordt dat wel. Dit zijn de hoogtepunten van Spraakmakers van afgelopen week.

Is dit oplossing voor boerencrisis?

Bedreigingen, blokkades, brandende hooibalen: het was een week vol heftige boerenprotesten. Tegelijk probeerden we ook verder te kijken. Want is er niet een middenweg te vinden? Wat bijvoorbeeld als grote organisaties samenwerken met lokale boeren? Verre toekomst? Nee hoor luister maar.

De scherpe randjes van het familiebedrijf

De 180 duizend familiebedrijven in ons land blijken schokvast in tijden van crisis. Verslaggever Marcel Dekker gaat in deze reportageserie op zoek naar de kracht en de scherpe randjes. Luister verder.

Tussentijdse peilingen beroerde graadmeter?

De BoerBurgerBeweging kan de grootste partij van Nederland worden. Maar tussentijdse peilingen blijken een beroerde graadmeter voor de uiteindelijke verkiezingsuitslag, blijkt uit onderzoek. Hoe bericht je daar dan op een goede manier over? Naar het Mediaforum.

Deze bekende fotograaf vond de ideale woongroep

Voorlopig valt er niet op te bouwen tegen het huizentekort, dus gaan mensen op zoek naar nieuwe manieren om samen te leven. Een van hen is fotograaf Ilvy Njiokiktjien. Ze besloot haar zoektocht vast te leggen op beeld en dit is wat ze vond…

                               Volg Spraakmakers online

           

 
Cookie-instellingen