*

Einde coronasteun: wat betekent dat voor jou als ondernemer?

111 keer bekeken

We zijn op zoek naar verhalen van ondernemers. Wat staat jou als ondernemer te wachten als de overheidssteun wegvalt? Kom je in de problemen, of red je het ook goed zonder? Wat deed jij in de coronatijd om het hoofd boven water te houden?

Per 1 oktober stopt de coronasteun. Omdat de economie goed draait en de werkloosheid laag is, en bovendien de meeste coronamaatregelen wegvallen, vindt het demissionaire kabinet het niet nodig om de verschillende regelingen voor ondernemers langer te laten bestaan. Komende dinsdag praat Ghislaine in de uitzending met Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland, over de gevolgen van dit overheidsbesluit. We horen daarbij graag jouw verhaal uit de praktijk.

Wat staat jou als ondernemer te wachten als die steun wegvalt? Kom je in de problemen, of red je het ook goed zonder? Wat heb jij in de coronatijd gedaan om het hoofd boven water te houden? Ben je volledig afhankelijk geweest van de overheidsregelingen of heb je creatieve oplossingen kunnen bedenken? En wat vind je van de timing? Is 1 oktober te vroeg, of is het terecht dat in de huidige economie die generieke maatregelen wegvallen?

Laat het ons weten in de reacties of door te mailen naar spraakmakers@kro-ncrv.nl.

                               Volg Spraakmakers online

           

 
Cookie-instellingen