*

Oproep: Wat betekenen de nieuwe coronamaatregelen voor u?

Tessa (Redactie) 1105 keer bekeken

Premier Rutte kondigt vanavond waarschijnlijk nieuwe maatregelen aan in de strijd tegen het coronavirus. Veel maatregelen zijn al uitgelekt. De horeca gaat waarschijnlijk dicht, amateursport voor volwassen wordt stilgelegd en ontvang maximaal drie gasten per dag per huishouden.

Voor onze uitzending van morgenochtend willen we nu alvast van u horen. Wat betekenen de maatregelen voor u? Beheert u de kantine van de sportclub? Werkt u in de horeca of in een andere branche die getroffen wordt? Heeft u de (klein)kinderen of (groot)ouders al maanden niet geknuffeld? 

Maakt het u wanhopig? Maakt u zich zorgen over uw eigen toekomst van die van uw kinderen? Of heeft u te maken met beperkingen in de zorg? Veel reguliere zorg wordt afgeschaald, zorgt dat voor problemen? Of werkt u in de handhaving of bij de politie en bent u betrokken bij de handhaving van de maatregelen?  

Of bekijkt u het van de zonnige kant? Ontstaan er mogelijkheden voor u of uw werk? Vind u het wel fijn dat de agenda (weer) leeggeveegd wordt?

Wij horen graag uw ervaring. Laat het ons weten! In een reactie hieronder of stuur een mail naar spraakmakers@kro-ncrv.nl. 

                               Volg Spraakmakers online

           

 
Cookie-instellingen