*

Lucht je hart op Radio 1 in Standpunt Ventiel

ProfielfotoTeunie Stoffele 398 keer bekeken

De coronacrisis is een ramp van buitengewone proportie. Landen gaan volledig op slot, de economie ligt plat, de ic juist vol. Natuurlijk is het niet allemaal kommer en kwel; kijk naar alle mooie initiatieven die er ontstaan. ​​​​​​​Maar laten we eerlijk zijn: de hele situatie is gewoon niet leuk.

Lekker ventileren

Daarom zetten we op maandag Tweede Paasdag de lijnen op NPO Radio 1 voor je open. Standpunt Ventiel noemen we het. Ben jij ook klaar met het videovergaderen, met de eenzaamheid, de deprimerende nieuwsberichten, de angst of de gesloten cafés?

Kom bij ons je hart luchten! Even ventileren. Hopelijk helpt dat, al is het maar een beetje! Stuur ons alvast een mailtje, reageer hier of bel maandag vanaf 08.00 naar de studio via 0800-1101. 

Positieve initiatieven

Als klagen heeft opgelucht, is het weer tijd voor constructieve berichten. Daarom hebben we een speciale Coronapagina ingericht. Deel hier je mooie initiatief met de redactie en andere leden. Loop je nog steeds met vragen? Deze kun je ook hier stellen en dan zoeken we met experts en communityleden naar het antwoord. Laten we juist nu verhalen delen en met elkaar in gesprek gaan.

 

                               Volg Spraakmakers online

           

 
Cookie-instellingen