*

Namens Ghislaine Plag en de redactie: bedankt!

ProfielfotoTeunie Stoffele 272 keer bekeken

In Nederland en bij Spraakmakers gaat het maar over één ding de afgelopen weken: corona. En of we de situatie nu leuk vinden of niet, we zijn ontzettend blij met jouw inbreng in ons programma.

Zo blij, dat Ghislaine een boodschap voor je heeft opgenomen...    

Radio voor en over ons allemaal
We hebben ontzettend veel interessante vragen in het coronaspreekuur beantwoord. We hoorden ervaringen van thuiswerkers, verhalen van mensen die wél buiten aan het werk zijn, geluiden van ondernemers en groepen die het extra zwaar hebben deze dagen. Jouw kennis en ervaring zijn ontzettend waardevol bij het maken van ons programma!

We hebben niet alle reacties, opmerkingen en vragen kunnen meenemen op de radio of kunnen reageren op je mail. Onze excuses daarvoor. We willen je wel ontzettend bedanken: met jouw inbreng maken wij radio voor én over ons allemaal.

En dat gaan we de komende tijd blijven doen! Met een brandschone studio en 1,5 meter afstand tussen onze gasten, praten we verder over de gevolgen van de coronacrisis, maar ook over andere interessante onderwerpen.

Invloedrijkste Nederlander in Spraakmakers
Morgen is directeur Kim Putters van het Sociaal en Cultureel Planbureau onze Spraakmaker. We zijn op zoek naar ervaringen van gezinnen die door deze coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen.

Bijvoorbeeld omdat één of beide partners de baan is kwijtgeraakt. Stapelen de problemen zich op en heb je zorgen of je na deze crisis weer aan het werk komt? Laat het ons weten via de mail. We nemen altijd eerst contact met je op voordat we je bijdrage gebruiken.

En dan nog iets…
De komende weken gaan onze verslaggevers met gepaste afstand verhalen opnemen in het land. Hoe raakt corona de verschillende beroepsgroepen en hoe ga jij daar mee om? Moet je in de bouw aanpassingen doen in je werk omdat je niet kunt thuiswerken? Hoe doe jij je werk als schoonmaker? Ben je chauffeur en sta je aan de grens in de file? Werk je in de advocatuur en zie je de zaken ophopen? Laat het ons weten!

Voor de rest geldt: blijf ons bestoken met je verhaal, maar vooral: blijf gezond!

                               Volg Spraakmakers online

           

 
Cookie-instellingen