*

Wie heb jij altijd al eens wat willen vragen!?

ProfielfotoTeunie Stoffele 878 keer bekeken

Eén dezer dagen is het zover: het 1500e community-lid zal zich aanmelden! En daar zijn wij trots op want met jouw hulp maken wij betere radio-uitzendingen.

De expertise van deze community geeft Stand.nl meer inhoud en jullie brengen ons op ideeën voor onderwerpen. Ook gaat één van onze verslaggevers iedere week met een communitylid op pad om het antwoord op een vraag te vinden.   

Stel je vraag! 
Om de komst van nummer 1500 te vieren én om het belang van de community te onderstrepen willen we jou de kans geven de microfoon ter hand te nemen en de vragen te stellen. 

Bijvoorbeeld: 

Wil je weten of een werkbezoek van een minister nou is om iets te leren, of alleen maar vanwege het mediamoment? – Wij regelen dat je mee kan gaan.

Wil je weten of Nederland bij sluiting van de kolencentrales wel genoeg aan wind- en zonne-energie heeft om alles draaiend te houden? - We gaan langs bij Jesse Klaver. 

Wil je weten of het koppen van een voetbal nou echt zo gevaarlijk is dat er een verbod op moet komen? – We regelen een afspraak bij Michael van Praag van de KNVB.

Wil je weten hoe een dag van een roddelfotograaf er uit ziet, waarom die foto altijd net niet scherp is en of hij/zij wel eens gewetensbezwaren heeft? – Wij zorgen dat je met Edwin Smulders in de bosjes mag liggen.

Kortom 
Vragen aan Kamerleden, kunstenaars, vakbondslieden, Europarlementariërs, sporters, wetenschappers… bedenk het maar! Reageer hier met je vraag of stuur deze naar verslaggever Maarten Bleumers. Hij gaat voor je aan de slag! 
 

                               Volg Spraakmakers online

           

 
Cookie-instellingen