*

Heb jij vragen aan kabinet-Rutte III?

ProfielfotoTeunie Stoffele 617 keer bekeken

Eens direct een vraag stellen aan minster Bijleveld of staatssecretaris Blokhuis. Van maandag 29 oktober tot donderdag 1 november kun je bij Spraakmakers terecht met al jouw vragen aan kabinet-Rutte III. Reageer nu.

Herinner je je nog de ophef over de opvallende schoenen van vicepremier Hugo de Jonge bij de bordessc√®ne? Aanstaande vrijdag is kabinet-Rutte III alweer een jaar in functie. Daarom blikken we van maandag 29 oktober tot en met donderdag 1 november bij Spraakmakers terug op het eerste jaar. En daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Wat vind jij van de prestaties van het kabinet? Hoe doet deze bonte groep van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie het? We horen het graag van je.

Zo komen staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en de voorzitters van de jongerenorganisaties JOVD, CDJA, Jonge Democraten en PerspectieF langs. Ook minister Ank Bijleveld van Defensie en staatssecretaris Stientje van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat schuiven aan bij Ghislaine Plag. 

Wat zijn jouw vragen aan de gasten? Reageer hier of mail de redactie via spraakmakers@kro-ncrv.nl 

                               Volg Spraakmakers online

           

 
Cookie-instellingen