*

Spraakmaker Clara Overes: ‘Ik wil het leven voor mensen iets mooier maken’

ProfielfotoTeunie Stoffele 390 keer bekeken

​​​​​​​Volgens community-lid Clara Overes (62) leven veel mensen hun leven zonder er veel bij stil te staan. Wanneer er dan ineens grote keuzes gemaakt moeten worden of als ze iets belangrijks meemaken komen er vragen op als: ‘wat wil ik echt met mijn leven?’

Clara is gecertificeerd passietestbegeleider. Ze helpt mensen om inzicht te krijgen in hun vijf belangrijkste passies in het leven. “Zodra je jouw passies gevonden hebt, helpt het je om keuzes te maken en om je leven in te delen.”

Reizen

Zelf koos Clara er ook voor om naar haar vijf passies te leven. Ze besloot om vorig jaar haar franchisecontract te verkopen en om de regie meer in eigen handen te houden. Ze reist met plezier en maakt graag tijd vrij voor uitstapjes met haar man. Het ondernemen blijft haar in het bloed zitten. Op dit moment is ze namelijk bezig om in Dubai ook de passietest bij expats onder de aandacht te brengen.

 Media

Clara is vanaf het ontstaan van de Spraakmakers-community al lid. Ze vindt het goed dat er in de media aandacht wordt besteed aan onderwerpen als burn-out klachten en bijvoorbeeld plezier op de werkvloer omdat dit speelt in de samenleving. Ze komt dit ook in haar werk tegen en wil het leven voor de mensen iets mooier maken door ze een inzicht te geven in de vijf belangrijkste dingen in het leven. Door deze passies als kompas te gebruiken, helpt het je om helder te krijgen wat je wil in je leven en welke prioriteiten daarbij horen.

 

                               Volg Spraakmakers online

           

 
Cookie-instellingen