*

Communitylid nummer 800: Sakina Elkayouhi

ProfielfotoTeunie Stoffele 651 keer bekeken

Onze achthonderdste aanmelding voor de community is Sakina Elkayouhi. Ze is opgegroeid in het Gooi, maar verhuisde een aantal jaar geleden met haar familie naar Brussel. Een wereldstad, vergeleken met het Nederlandse Gooi.

In Brussel studeerde ze communicatiewetenschappen en journalistiek en werkte o.a. voor de VRT. De zesentwintigjarige journalist is oprichter van het platform Nosy Narrators. Elkayouni: “De media – ik haat deze term – zijn erg wit. Ook in België. Daarom heb ik het platform Nosy Narrators opgezet. Dit is een platform waar verschillende jonge verhalenvertellers aan het woord komen over actuele thema’s.” Volgens Elkayouni is het belangrijk om verschillende stemmen en meningen te horen.

Dat vinden wij ook. Welkom in onze community Sakina. We hopen dat je in de toekomst je verhalen en ervaring ook met Spraakmakers wil delen. Wil je ook wat van haar werk lezen?  Sakina Elkayouhi publiceert zelf veel over: jongeren, media (beeldvorming), YouTube, diversiteit en  populaire cultuur. 

                               Volg Spraakmakers online

           

 
Cookie-instellingen