*

Spraakmakers verwelkomt 800ste communitylid!

ProfielfotoTeunie Stoffele 438 keer bekeken

Vandaag heeft de 800ste spraakmaker zich aangemeld bij onze community en daar zijn we trots op! Sinds we in januari begonnen zijn met ons nieuwe programma Spraakmakers hebben we prachtige uitzendingen gemaakt met de input van jullie: onze community!

Zo hebben we deze zomer iedere vrijdag een stelling van Stand.nl behandeld die bedacht is door een van onze spraakmakers. Afgelopen vrijdag bijvoorbeeld kregen we ontzettend veel reacties op de stelling van Aristakes Jessayan over de verloedering van de Nederlandse taal. Stellingen bedacht door de community zijn een groot succes en in de toekomst willen we graag vaker gebruik maken van jullie ideeën voor Stand.nl.

Vragen van Spraakmakers
Voor onze rubriek Vragen van Spraakmakers zijn onze verslaggevers op pad geweest om het antwoord te vinden op prangende vragen vanuit de community. Vooral  de vraag die Jeroen Riemeijer aan ons stelde over Alzheimer maakte veel emotie los. Ook de vraag van Mariëlle van Meulen over hoogbegaafdheid bij volwassenen leverde veel reacties op.

Voor komende tijd zijn we ook weer op zoek naar vragen vanuit de community zodat onze verslaggevers op pad kunnen om het antwoord te zoeken. Dus heb je een prangende vraag – het mag over alles gaan - laat het ons weten! 

 

                               Volg Spraakmakers online

           

 
Cookie-instellingen